СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
SpaRelax sponzori 2015 godine "talas jahanje kup" jedrenje lige
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: Jan 27, 2016

SpaRelax sponzori 2015 godine "talas jahanje kup" plovi lige

U jutro 17. oktobra, koji je održan u talas jahanje 2015 godine "talas jahanje kup" uspešan završetak finala lige na jedrenje. SpaRelax partnerstvo sa Kinom Vanke talas jahanje jaht-kluba sponzor 2015 godine "talas jahanje kup" plovi lige, posveжena da pružajući članovi jaht klubu društvenog života bez presedana modne pružanje zdravstvenih usluga.

Raznosila sam nam 12 osoba stranka Spa Jacuzzi na lokaciji, pokazati različite društveni život sa toplom masaža Spa kadi.

Talas jahanje jaht-kluba nalazi se na istoku Shenzhen zaliv uhvatiti reku slavni Orange, sedeli smo drugi vrhunac Qiniang u Shenzhen, sa kojima se suočava scenski Daya zalivu, severno od crvenog Bay, južno od Mirs Bay, na istoku je velikog prostranstva Tihog okeana.

Tokom večeri, na modu večeru organizovana na jedrenje lige, SpaRelax nosi 9 sediљta socijalne Outdoor zabavu whirlpool Spa zajedno sudjelovati u na večeru, našoj banji plivanje je privukao mnogo članova pažnju i pohvale. Na kraju dan trke, mentalnog zamora, mišićima, onda je ležao u spa centru toplu kadu sa toplom vodom, početka privesti kraju masaža spa centar, pijemo vino, da slusamo muziku, sa kojima se suočava more....

Nedavno, Li Yinhe objavljena je autobiografija "nektar ljudski um" prvi put u njenom životu, uspomene i delili joj govori mi "Draga život". Dijeljenje život i vrednosti - "med filozofija", koji imaju neke impresivne, je rekla: "kako da prihvatim sopstveni život poput susam? Jedino želim da razumem je sretna i udobno živjeti na svoje živote. Pred Stvoritelj, svako od nas je premali, ali za sebe, ne samo u mom svetu. , Tako da mi je udobno, moja radost je duh, je svrha mog postojanja." Ovo je filozofija koja SpaRelax uvek prolazi: život je da udovoljite i Uživaj, ne volite heroja u romantičnom dramom.

Uzmi SpaRelax letnja Jacuzzi Spa, dobićete drugačiji život!

Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд