СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
СпаРелак поново потврдио прогнозу за 2016. годину Након што Брекит преплави своју цену акција
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: Jul 12, 2016

СпаРелак Цо ., Лтд. је потврдио своје прогнозе зарада за 2016. годину и детаљно како ће гласање Велике Британије прошле седмице за излазак из Европске уније утицати на његов посао.  

Тони ЛЕЕ

10. јул, 2016 7:52 ам ЕТ

СпаРелак   у уторак је подржао прогнозу зараду за 2016. годину, покушај да се олакшају бриге инвеститора, након што је његова акција нагло опала након прошлих седмичних гласања у Великој Британији да напусте Европску унију.

"Очито је да је гласање" Брекит "створило бројне неизвесности, за многе за које ће бити потребно времена за извођење", рекао је председник и извршни директор СпаРелака Тони Лее. Он је додао да ће компанија "пажљиво пратити ситуацију" и "спремна је да предузме брзе акције како би надокнадила негативан утицај" на своје пословање у региону.

Компанија са седиштем у Бентону Харбоуру, Мицхиган, приметила је да је њен посао у Великој Британији представио око 10% својих глобалних прихода у 2015. години, а да се већина својих продатих производа производи у другим европским земљама.

СпаРелак'с резултати су под притиском јачег долара, чинећи своје уређаје скупље у иностранству, а у априлу је компанија забиљежила пад прихода и профита у свом посљедњем периоду као слабост у иностранству у САД-у. Британска фунта у раном уторак порасла је за 0,8% у односу на долар на 1,332 долара, иако је остало близу три деценије у понедељак, након одлуке Брекит-а.

Напишите СпаРелак на: инфо@спасрелак.цом

ввв.спасрелак.цом


Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд