СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Опустите свој пут ван стреса
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: Mar 13, 2017

Да ли смо свесни колико стрес узима велики губитак на наше здравље? И колико је велики проблем? Многи од нас плаћају врхунац за наше здравље које ми чак ни не схватамо. И што је најважније, када једном препознамо колико стрес штити наше животе, како можемо направити промјене?

IMG_0409.JPG


Резултати Анкете о радној снази (ЛФС) 2015/2016 даје одређени увид у цијену коју плаћамо у Великој Британији због стреса у вези са радом (и то је управо оно што је пријављено).

Укупан број изгубљених радних дана због стреса у вези са радом у 2015. години износио је 11,7 милиона дана.

У 2015/16 години стрес представља 37% свих случајева лошег здравственог стања и 45% свих радних дана изгубљених због лошег здравственог стања.

Гојазност, болести срца, артритис, астма, дијабетес, депресија и анксиозност само су неки од најчешћих проблема који су активирани и убрзани стресом .

Ок, па шта можемо учинити ???

Препоручујем да прво узмемо тренутак да проценимо главне изворе стреса на индивидуалној основи. Будите отворени да откријете да то може бити низ малих ствари које се сабирају.

Предлажем да их срушите у управљачке дијелове и узмете по један. Може бити корисно једноставно да рефлектује негативне ситуације као прилике. На примјер, "Морам да радим толико, немам времена за своју породицу" могу се преокренути на начин да боље искористим своје вријеме. Намерно је проводити вријеме са вољенима један од најбољих начина за јачање наших осећања радости и сигурности.

Још један сјајан начин борбе против стреса је пронаћи начин опуштања које стварно уживате. Можда бисте хтели да покренете нови хоби, путујете или направите простор у вашем распореду и простору у вашем дому за намерно опуштање.

Један од начина релаксације у кући који ће произвести мир и зарастање је тоалетна кад. Само 15 минута у врућим кадама је врло ефикасно у спречавању и смањењу стреса на различите начине. Хидротерапија створена вретреним млазњацима дуж окидних тачака олакшава напетост.

IMG_107.jpg

Неке од предности усисавања у јацуззи су:

Побољшава спавање

Смањује стрес и анксиозност

Смањује артритички и хронични бол

Смањује шећер у крви

Смањује крвни притисак

Смањује фреквенцију мигрене и тензионе главобоље

Промовише здравију и малу кожу

Имајући врућу каду код куће даје вам могућност да будете флексибилни са вашим опуштањем. То је савршена инвестиција у ваше здравље коју можете подијелити са својом породицом и пријатељима. Али будите пажљиви, можда ћете постати врло популарни у вашем крају!

За више информација или да пронађете дистрибутера за вруће купке у вашем подручју, контактирајте СпасРалак: салес11@спасрелак.цом

Међутим, одлучите се борити против стреса , обавезно уживајте у путовању:)


Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд