СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Разлози потребни СпаРелак Спа Свим Спа
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: Jul 25, 2016

Купалиште за пливање је одлично за сврхе вежбања и опуштања. Они пружају забавно искуство базена без главобоље поседовања традиционалног базена. Плус, довољно су компактни да не узимају читаво двориште.

Ако размишљате о куповини купаонице за пливање, требали бисте знати да СпаРелак Спа купалиште не може бити тукло ! Ево зашто:

То је савршена величина

СпаРелак Спа пливање Спа Поол је 15 '' дуге и 50,5 'дубоке и може примити пливаче свих величина.

泳池.jpg

Можете креирати сопствено окружење за тренинг

Подток у купатилу СпаРелак Спа дозвољава вам да пливате хоризонтално док прекострујна струја дозвољава да промените напетост и притисак како бисте прилагодили свој стил пливања. Такође можете прилагодити излаз воде и отпор по вашој жељи.

Мотор ће трајати више од десет година

Већина пливачких боца користи подмерни мотор да напаја пропелер који обезбеђује неадекватну воду за пливање. Ово доводи до гашења мотора, што резултира скупом поправком. То није случај са Роиал Спа плавим спа мотором! Наши мотори трају до десет година пре него што затражите било какву услугу.

Мање кошта да поседује од других купалишта за пливање

Енергетски ефикасни систем у купатилу СпаРелак Спа купаонице одржава ниску потрошњу електричне енергије. Напредни систем филтрације задржава чисту количину воде, а мање новца троши на хемикалије и скупе филтере. Наш систем електронског пречишћавања води рачуна о свим потребама чувања воде савршено чистим.

Можете га користити током цијеле године

Уживајте у предностима поседовања базена током целе године, чак и ако живите у хладној клими. Изоловано кућиште, енергетски ефикасна пумпа и систем грејања омогућавају вам да одржите угодну температуру без покрећу електрични рачун.

Пружа забаву за целу породицу

Купалишта су забавни! Деца посебно воле функцију "Лени река" која преусмерава водене млазнице како би створила кружну струју. Цела породица ће уживати у власништву СпаРелак СВИММИНГ СПА ПООЛ.

Одржавање је минимално

Као и наше вруће каде , наши Спа базени захтевају минимално одржавање. Вода континуирано пролази у купатилу, омогућавајући филтрирању да прочисти воду. Не морате да трошите пуно времена и новца на хемикалије и филтере. Пумпа, мотор и електрична опрема пливања су лако доступни уколико је потребно поправити.

Двострука је као вруће купатило

СпаРелак Спа СВИМ СПА се лако може претворити у јацуззи која може да прими до 14 одраслих особа. Уз вашу куповину укључићемо 2 уграђена, ергономски дизајнирана кантица и 10 смолних столица.

Унутрашња или спољна инсталација

СпаРелак Спа купалишта за купање могу се инсталирати у затвореном простору или на отвореном - то је ваш избор! Многи људи одлуче да инсталирају своје купатило у својој гаражи. С обзиром на то да наш купатило послује на 60 амп, сервис од 240 В, инсталација је конвенционална.

Тихо је

Многи СПА БАЗЕНИ праве досадан звук звука када се користи. У Роиал Спа-у смо модификовали дизајн радног кола да елиминишемо тај звук. Приметићете да је подводна бука драстично смањена у нашим пливама.

Има невероватну гаранцију

У СпаРелак Спа-у, градимо наше производе да надиљемо своје власнике. Верујемо да су наше пливање најбоље на планети и да то подржимо са водећом гаранцијом у индустрији. Гаранција покрива структуру за 50 година, електричне компоненте за 5 година.

Бања СпаРелак спа спа је апсолутни луксузни производ. Када је ријеч о пливању, СпаРелак базен за пливање не може бити тукан !

SRP480-1.jpg


Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд