СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Раини Оутдоор Поол, како они управљају
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: Aug 28, 2015

Са доласком кишне сезоне, више проблема са базенима, нарочито у приобалним подручјима, ова ситуација је озбиљнија, а понекад је добра киша за неколико дана и донела је пуно проблема, а алге, водене боје, ПХ вриједности , црви, вода облаци, плутају у базену или блату на дну базена и тако даље.

1. дуга алга. Са кишницом у базен, базен у прашину и гас, суспендовани у ваздуху, бактерије, суспендиране честице и спорови алги, итд. Уз кишницу, потрошит ће пуно хлорида, у загађиваче за раст алги како би обезбедио довољан кисеоник, тако да је дуга алга један од најчешћих проблема. Користићемо алге четири корака за решавање проблема алги. Први корак за бацање овог порекла алгецида или не-пене алгецид алгицида, у озбиљним случајевима, дозе за уобичајени двапут. Ставите овај алгеецид у року од 12-24 часа након одговарајућих дезинфекционих средстава. Друго гласање ово дозирање дезинфекционих средстава двапут више од уобичајене. Трећи глас поведавајући ПХ агенс за повећање или ПХ +, регулишу ПХ између 7,0 и 7,8, можете користити тест кит


Тестирајте ПХ воде, ако је ПХ већи од 7,8, можете користити овај привод ПХ-; ако је ПХ испод 7.0, можете користити ове повреде агента ПХ или ПХ +. Четврти бактеријски преципитант или средство за разјашњавање ензима и усисавање.


Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд