СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Нови дом са топлом кухињом? Ево шта треба учинити на следећем!
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: May 09, 2017

Честитам! Купили сте кућу с врућим кадом . Са порастом на тржишту некретнина, све више људи купује куће, од којих су многе од њих грејне каде у дворишту.

Ако сте нови власник вруће кадице , вероватно се радујете уживању у свим предностима здравља и опуштања које нуди врућа кадица . И вероватно размишљате о забављању пријатеља у вашем новом дворишту.

1.јпг

Ново у власништву вруће купке , прочитајте шта треба учинити пре него што направите тај први пад.

1)    ШТА ЈЕ ТО?   Добијте што више информација од продавца вашег новог дома .   Конкретно, која је марка вруће кадице и имена или броја модела сте наследили? Сазнајте да ли постоји упутство за употребу. Без бренда и модела, тешкоће ћете купити филтере и покриваче, а нећете знати капацитет у галонима како бисте процијенили потребну количину производа за његу воде за додавање. Аналогија би назвала ауто дилери и рекла да сте имали "ауто" и тражили делове или гуме. Ако не знате марку или модел, измерите ширину и висину тако да ћете моћи израчунати количину воде коју држите, како бисте тачно могли да измерите производе за његу воде за ваш модел. 2.jpg

2) НОВИ ФИЛТЕРИ МОРАЈУ.   Уштедећете часове главобоље почевши од филтера који нису пукнути, замашени или једноставно мимо њихове ефикасности. Филтри имају живот од 2-3 године и обично их не замењује продавац пре него што ставе кућу на тржиште. Лоши филтери су # 1 узрок замућене воде јер нису у могућности правилно филтрирати. Ако не знате бренд или модел ваше нове вруће кадице , мораћете да уклоните филтер и измерите га. Са мерењима, можете позвати локалне продавце за вруће купке за одговарајућу величину. Немојте постављати филтер који није одговарајућа величина у бању .

2)    ПРОВЈЕРИТЕ КОРАК И ЛИФТЕР.   Да ли је покривач тешки, сломљен у центру или напукнут и пилинг? Ако јесте, онда је дефинитивно вријеме да добијете нови поклопац. Покривач који је тешки је засићена вода и није у стању да држи топлоту. Зашто плаћати трошкове енергије? Нови поклопац ће вам уштедјети драгоцене енергетске доларе и учинити ваше вруће цијевање забавним. Подизач треба да седи право на врућу каду са равним крајевима и врхом. Ако су савијени или криви, биће вам много теже време да подигнете нови поклопац и можда неће сједити потпуно на ободу за топлу каду како би се формирао печат за задржавање топлоте. Нови дизалица ће вам уштедјети леђа, сачувајте свој нови поклопац и можда ћете уштедети и енергетске доларе.

3) 2.јпг

4) ИЗЛАЗИ СА СТАРИМ ПРОИЗВОДИМА ЗА ВОДУ. Купи нове производе за његу воде . Ставите све што вам је бивши власник оставио у кутији. На пример, вода у западном Вашингтону је веома мекана. Забрињавајуће је видети бочицу омекшивача воде која је потпуно непотребна и стварно ће нанети штету на опреми. Превише људи покушава да уштеди неколико долара куповином базена за куповину базена који се продају у кутијама и продавницама попуста и користећи их у њиховој јацуззи . Имајте на уму да хлор базена није стабилан у врућој води, изазива облачну воду, брзо дисипира и да је погрешан пХ за употребу у врућим кадама . Разлика у хемијској формулацији је незнатна, али је пресудна за уживање у вашој јацуззи . Ако ваша врућа кад користи хлор (већина старијих система), уверите се да је специјално формулисан за вруће каде и да као главни састојак има "дихлорид" а не "трихлор".

Контакт са професионалним дечком Цасон из СпаРелак-а, ако вам је потребна додатна помоћ.


Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд