СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Jack mama: Najnovija studija i sudija od 2016 ekonomska situacija u Kini
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: Apr 14, 2016

Na početku ove godine, Jack mama, kao u Dћuћang predsednik Udruženja, napravio vrlo važan govor u "2016 Zhejiang ekonomska situacija studije i istraživanja na sastanku", koja apsorbira svetskih paznja i apsolutno šokantno! Pored deljenja ekonomska situacija i predviđaju kako preduzetnicima bi trebao odgovoriti na krize, Jack mama, i razgovarati o razlici između Kine i na američko tržište potrošača, trendove cena robe široke potrošnje, na berzi u Kini, razlika od preduzetnika i profesionalni menadžeri, organizacije i revolucija menadžment, korporativne strategije i taktike, kao i uticaj otpuštanja, itd., govor tako je uzbudljivo i inspirativno!

1, "zbog ekonomske situacije," loša vest je da je ekonomska situacija je loša, to ce drzati na dugi put; dok je dobra vest je da svi mi nisu dobre.

2, "o korporativnog upravljanja", enterprise reforma je kao zub ekstrakata. S jedne strane, ekonomija će i dalje u padu i treba tržišta će ugovor potražnje za budućnost globalne; s druge strane, kada je tržište mehanizam za sve više sofisticirani, nedostojni tvoje korporativne kulture, osoblje nedostojni, organizacija nedostojni, ni tvoje unutrašnje mehanizme nedostojni! Tako smo moraju da sprovedu reformu

3, "O buducnosti talasa u Kini," prvo troše ambiciozan, kineski tržište će biti vrlo jedinstveno tržište. Sve dok se probila na kineskom tržištu, saznanje zakona, videćete priliku; drugo, reforma tačku, za borbu protiv korupcije i siromaštva iskorenjivanja doneće prilike, koje treba pažljivo proucavanje; treće, nauke i tehnologije postavite, svaki tehnološka revolucija ima prilika za 50 godina, to je 20 godina tehnologija + 30 godina aplikacije, kao i Internet u Kini samo razvio za 20 godina, buduće aplikacije koje će premašiti nam svu maštu!

4. "o korisnik ' Ako niste potrošača ili poslovnih korisnika vođenih kompanija u budućnosti, definitivno dolazite na kraj jer je kupac na prvom mestu. Potrošači demandyou transparentan, pitaj tvog dijeliti, napravila ti imaju jedinstvene stilove, koji je glavni trend u budućnosti!

Bez obzira koliko je komplikovana ili promenjiva u međunarodnom tržištu, SpaRelax će uvek biti fokusirani na toploj kupki whirlpool kadu i bazen. Uvek naša je odgovornost da pruži naših potrošača masirati kadi Severne Amerike kvaliteta sa kineskim Price. Super smo ponosni na naše OEM & ODM sposobnost i iskustvo na kade i jet spa. Posvetiti biti broj 1 proizvođač vruće kupke u Kini i više po celom svetu. I nadam se da uspostave saradnju brod sa ljudima širom sveta.

Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд