СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Важне сигурносне инструкције
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: May 09, 2016

ПРОЧИТАЈТЕ ДА ВРЕМЕ ЧИТАТИ СВЕ ОСТЕ ОВИХ УПОЗОРЕЊА И ПАЖЊА ПРЕ ИНСТАЛАЦИЈЕ И КОРИШТЕЊА ВАШИХ СПА.

Молимо вас да будете одговорна вањска бања   власник. Приликом инсталирања и коришћења спа кадом, увек пратите ове основне мере предострожности. Будите сигурни да ћете објаснити мере предострожности за све нове или повремене кориснике ваше бање.

НАПОМЕНА: Лиценцирани електричар може бити потребан за надоградњу вашег стандардног прикључка и / или прекидача.

 

ОПАСНОСТ - РИЗИК ДЕТЕТА И ПОШАЉАВАЊА ДЕТЕТА: Да бисте избегли несреће, обезбедите да деца не могу да користе масажну бању осим ако су у њима увек надгледана. Уверите се да увек закључавате поклопац након што користите спа центар за безбедност деце.

 

За децу су препоручене ниже температуре воде. Дјеца су посебно осјетљива на топлу воду.

 

ОПАСНОСТ - РИЗИК ПОШАЉАВАЊА: Усисни елементи у овој бању величине су у складу са специфичним протоком воде који ствара пумпа. Ако се појави потреба за заменом усисних спојева или пумпе, проверите да ли су протокови компатибилни.

 

Никада не користите отворени спа ако су усисни елементи или филтер корпе сломљени или недостају.

 

Никада не замењујте усисну монтажу са оном који је назначен мањи од протока означеног на оригиналном усисном елементу.

 

ОПАСНОСТ - РИЗИК ЕЛЕКТРИЧНОГ УДАРА: Инсталирајте спа на најмање 5 стопа (1,5м) са свих металних површина. Као алтернативу, бање се може инсталирати на металама од 5 метара (1,5 метара) када је свака метална површина трајно повезана са најмање 6 мм 2 чврстог бакарног проводника према спољашњем делу контролне кутије СПА.

 

ОПАСНОСТ - РИЗИК ЕЛЕКТРИЧНОГ УДАРА: Не дозволите спољне електричне уређаје, као што је светло, телефон, радио, телевизор итд., Унутар 5 стопа (1,5 м) бање. Никада не покушавајте да управљате електричним уређајем из вањског бања

 

УПОЗОРЕЊЕ - ДА Смањите ризик од повреде

Бањска вода никада не сме прећи 40˚Ц (104˚Ф). Температура воде између 38˚Ц (100˚Ф) и 40˚Ц сматра се безбедном за здраву одраслу особу. Температура ниже воде препоручује се за малу децу и када је употреба спа већа од 10 минута.

 

Високе температуре воде имају висок потенцијал за узроковање оштећења плода током трудноће. Жене које су трудне или које мисле да су трудне, увек треба да проверавају код лекара пре коришћења бање.

 

Употреба алкохола, лекова или лекова пре или током употребе спа може довести до несвјесности са могућношћу утапања.

 

Лица која имају гојазност, медицинску историју болести срца, низак или висок крвни притисак, проблеме са циркулационим системом или дијабетес треба консултовати лекара пре употребе спа центра.

 

Лица која користе лекове треба да се консултују са лекаром пре коришћења бање, јер неки лекови могу изазвати поспаност, док други могу утицати на срчани утицај, крвни притисак и циркулацију.

 

ИЗБЕГИТЕ РИЗИКЕ ХИПЕРТЕРМИ

Продужена изложеност топлом ваздуху или води може изазвати хипертермију. Хипертермија се јавља када унутрашња температура тела достигне ниво изнад 2˚Ц до 4˚Ц нормалне телесне температуре од 37˚Ц. И док хипертермија има много користи за здравље, важно је да се не допусти да температура вашег тела порасте изнад 39,5˚Ц. Симптоми прекомерне хипертермије укључују вртоглавицу, летаргију, поспаност и несвестицу. Ефекти прекомерне хипертермије могу укључити:

·          Непостојање топлоте

·          Непостојање потребе за изласком из бање

·          Незнање за предстојећу опасност

·          Фетална оштећења код трудница

·          Физичка немогућност изласка из бањског бања

·          Незавест

УПОЗОРЕЊЕ: Употреба алкохола, лекова или лекова може у великој мери повећати ризик од фаталне хипертермије.

 

ИЗБЕГИТЕ РИЗИКЕ БУРНСА

·          Пре него што уђете у спа центар, измерите температуру воде са прецизним термометром јер толеранција регулатора температуре може да варира за ± 5 ° Ф (2 ° Ц).

·          Тестирајте воду руком пре уласка у бању како бисте били сигурни да је то угодно.

 

ЗА СПАСУ ОПРЕМЕ СА АУДИО КОМПОНЕНТИМА

Аудио компоненте су опционе и доступне на свим спа моделима.

УПОЗОРЕЊЕ: Немојте повезивати помоћне компоненте - на пример, каблове, додатне звучнике, слушалице итд.

Опрез: Не остављајте врата за аудио предајницу отворена. Замените аудио компоненте само са идентичним компонентама.


Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд