СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Како правилно напунити своју грејну кад са свежом водом
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: May 16, 2017

Данас не само да желимо да причамо о томе како то радити, већ и како то радите помоћу филтра за црево. Док вам не треба нужно филтер за црево када попуните врућу каду са Фресх Ватер, верујемо да ће вам бити драго што сте учинили. То ће вам олакшати воду у својој бањици. Хајде да погледамо кораке које морате предузети како бисте правилно попунили своју врућу каду са Фресх Ватер.

3.jpg

Испразните своју врућу тубу

Пре него што можете попунити своју врућу каду са лијепом, свежом водом, потребно је да одвојите стару воду из своје бање. Прилично је лако учинити, и стварно неће тако дуго. Само следите ове једноставне кораке:

Искључите врућу каду из напајања тако што ћете искључити прекидаче или га извући из утичнице.

1.          Прикључите довод редовног црева на главну славину.

2.          Отворите вентил и допустите спау да одлети.

3.          Када се већина воде испразни, отворите секундарни одвод тако да се све воде из пумпе и система за грејање одводе.

4.          Замените секундарни поклопац за одвод и затворите главни одводни вентил.

5.          То је све до тога. Колико ће времена трајати, зависиће од величине вашег јарбола и количине воде коју имате у њему, али у већини случајева не би требало више од неколико минута да се вода уклони са вашег система. Када се вода потпуно испразни, наставите и оставите шкољку добро чишћење и проверите филтер како бисте били сигурни да је чиста и у добром стању.

Попуните своју грејну каду с свежом водом

Сада када је сва стара вода уклоњена са ваше вреле кадице и исправно је очишћена, време је да га напуните свежом, чистом водом. Док можете само укључити црево и попунити своју бању, данас желимо да будемо сигурни да је вода екстра чиста. Да бисте то урадили, морате користити филтер цријева.

Шта је филтер за црево?

Неки од вас се можда питају шта тачно има филтер за црево и шта то ради. У суштини, то је филтер који се уклапа на крај вашег бунарског црева који ћете користити за попуњавање своје бање.

Ови филтери ће уклонити нечистоће као што су бакар, гвожђе и калцијум који могу бити присутни у врећици воде. Ове нечистоће могу проузроковати тврду воду и оштетити врелу каду. Сада постоје начини да смањите ове нечистоће у вашем врућем каду након што је попуњена, али је много лакше уклонити толико од тога када га попуните, онда је то да се ослободите када је у ватри кади.

Попуњавање ваше СПА вруће цеви користећи филтер за црево

Сада када знате шта је то, погледајте како га користите и кораке које морате предузети да бисте попунили свој хот туб користећи овај филтер. Заиста, процес се није много разликовао од нормалног попуњавања, али ћемо у сваком случају истакнути све кораке овде.

1.Приличите филтер за црево на крај вашег црева.

2. Проверите све одводе на врућој кади да бисте били сигурни да су затворени.

3. Двоструко проверите да нема ватре за врућу каду.

4. Вратите се на црево и испуните своју врућу каду на оптимални ниво, као што је поставио ваш произвођач ватромета.

5. Вратите снагу на своју врућу каду и укључите га и омогућите млазњама да се покрећу. Ако желите попунити своју СПА врућу каду , урадите то сада.

6. Тестирајте воду и прилагодите ниво пХ на између 7,4 и 7,6, ниво укупне алкалности (ТА) до 80 ппм и тврдоће калцијума (ЦХ) до 100 ппм.

7. Шокирајте вашу сву врућу каду Вода док се укључује врућа кадица и допустите да настави да циркулише.

8. Подесите своју температуру, ако је потребно, између 100 степени и 104 степени Фахренхеита.

9. Замијените свој поклопац и допустите спау да ради 24 сата како бисте правилно загрејали.

10. Након што је дан прошао, покрените чист циклус на врећој кади, а затим поново проверите ниво пХ, нивоа ТА и ЦХ.

11. То је све до тога. Потребно је мало времена да попуните врућу каду и добијете воду у добром стању. Али када једном учините, волеће вам резултате.

DSC_3687.jpg

Последње мисли

Иако ће процес пуњења на врућем каду потрајати мало времена, то је одличан начин одржавања чистог кадом. Коришћењем филтра за црево, моћи ћете да започнете своју вањску топлу купатилу на води. Ово ће вам олакшати чишћење и одржавање када будете спремни да почнете да уживате у њему.


Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд