СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Како топло грејање у јавно грејање
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: Feb 17, 2017

Јавне вруће каде у последње време добијају много лошег штампе. Не желите да се одрекнете задовољства и опуштања вруће кадице , али желите и сигурност. Шта да радим?

Пратите наше седам савета за забаву и сигурност туббинга у одмаралиштима, хотелима, здравственим клубовима и теретаном.

1. ЧИСТИ ВОДИЧНИ ФЛИП.   Баците дима у врућу каду и проверите да ли су главе или репа. Тако би требало чистити и очистити воду - требало би да будете у могућности да видите доњи одвод, као и да прочитате пару. Такође, пробајте тест за шпијунирање. Ако вода мирисе функи, данк или ацрид, чувати ван. Они се не брину о томе, и то није сигурно. Један последњи додир: ако се стране кадице осећају слимовито, немојте улазити.

2. БАД ФОАМ. Пена је лоша . Ако се коприве пене и даље плутају на води када су млазници искључени, немојте улазити. То значи да вода није правилно филтрирана, потребно је чишћење, санитирање и вероватно одводњавање.

3. ТЕСТ да будете сигурни.   Тестирајте воду за одговарајући хлор и пХ са тест тракама пронађеним у било ком продавцу ватрозлога. Скините тест траку у воду, пратећи упутства на паковању. Пратите промену боје и подударите га са графиконом боја која показује одговарајуће боје за пХ воде и шта треба да буде дезинфекционо.

4. КОНТРОЛА ЗА СИГУРНОСНИ ДЕНТАЛ.   Сва главна покривна одвода морају бити у складу са прилично новим савезним законом Виргиниа Сафети Граеме Бакер Поол & Спа Сафети Ацт. То значи да имају или велике решетке или облику куполе. Ако је поклопац оштећен или недостаје, упозорите менаџера и не улазите. Такође, уверите се да ваша деца не знају да се играју са поклопцима одвода или близу њих.

5. КО ЈЕ БИЛО ОВДЕ?   Питајте да ли објекат има неког особља који је сертификован у раду базена . Сертификација значи да су прошли кроз обуку како би исправно одржавали и користили врућу каду .

6. ПЛЕАСЕ И ХВАЛА ВАС. Центри за контролу болести позивају се на здрав разум у води:

Три молбе за све купце за купатила.

  • Молимо вас да не користите грејну кад када имате дијареју. Можете ширити бактерије у води и учинити друге болесним. Ово такође рачуна на децу у пеленама - чак и цурење пелене.

  • Избегавајте да добијете врућу каду у устима, и свакако не прогутајте ако случајно пустите неку унутра.

  • Молимо вас да проведете добру хигијену. Туш са топлом водом пре врућег цијевања . Оперите руке након коришћења тоалета или промене пелена. Пребаците бактерије са свог тела пре него што укувате своје тело у воду.

Три молбе за родитеље

  • Молимо вас да децу водите редовно на одмору и често провјерите пелене. Не чекајте да им кажу да морају да иду.

  • Молимо вас да промените пелене у тоалет или подручје за промену пелене, а не на ивици вреле кадице гдје се клице могу ширити на површине и објекте гдје ће други ходати.

  • Молим вас пажљиво опрати дете (нарочито кад знамо) са сапуном и топлом водом, тако да не изгледају само чисто - стварно су чисти пре него што уђу у врућу каду .

Врућа цевчица се тиче мира мира и БЕЗБЕДНОСТИ. Пратите наше савете за безбедност, здраву опуштајућу подмазаност.

Захваљујући Цасону СпаРелак Цо., лтд

ввв.спасрелак.цом


Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд