СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Сањам о купатилу у кући?
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: Dec 23, 2016

Сањам о купатилу у кући?

IMG_6785.JPG

Спаваћа кад је свака кадица са ваздушним мехурићима, грејане воде или млазнице за каду, све дизајниране за дубоко потапање. Постоји много врста спа каде. Неки су округли, неки су квадратни, неки су овални, а неки су правоугаони. Постоје слободне каде (попут оне на овој фотографији), кутије за каду и каде саграђене за два или више људи. Опције и стилови су ван графикона.

Савет: Никада не купујте каду у којој нисте седели. Ако намеравате да га поделите са партнером, обојица се требате попети истовремено. Носите удобну одећу и обућу коју можете лако склизнути када одете у изложбени простор. Попните се у сваку каду коју разматрате. Многи моји клијенти су ставили вето на каду након што једноставно сједе унутра.


Дроп-ин модел. За разлику од самосталне масажне масажне кадице , она се "пада" у прилагођени простор. И самостојеће и капљице су стварање јединствених изазова инсталације.

Већина спа кадама долазе са воденом пумпом, системом грејања или ваздушним системом. Пре него што инсталирате било који од тих система или каду, прво их прво тестирајте. Последња ствар коју желите желите је да сазнате да ли имате цурења или да ваши млазници не функционишу након инсталације.

Округ такође подржава каду. Прије инсталирања дроп-ин спа туб-а и окружења, размислите о изградњи привремене базе како бисте били сигурни да све функционише и правилно уклапа.


Самостојећи Спа каде као што је то често захтевају анти-типпинг брацкетс. Ово држи хидромасажну каду са додатном тежином. Иако су важни, ови заглави за превлачење су краљевски бол у задњем делу да би се инсталирали. Због тога што су конзоле постављене на готовом поду са великим вијцима или вијцима, важно је знати тачну локацију гријних жица или цеви.

Савет: Разговарајте са својим градитељем и водоинсталатером о заградама - видео сам неке инсталације тамо где је прескочено јер ни знало да је то неопходно.


 


 


Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд