СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Да ли сте знали да опуштање у отвореном бању може помоћи да олакшате своје тело у дубљи сан?
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: Jul 22, 2016

Истраживачи спавања сматрају да се многи случајеви несанице могу пратити до узнемиреног стресног начина живота који су живели у основи здрави људи. Резултати лишавања спавања су различити и могу укључивати разбијен живце, гроггинесс и губитке у сећању, депресију и чак и нередне промене расположења. Уместо да се посегнете за помоцне помоц за спавање, једноставно ресење ове дилеме мозе се опустити у вањском бању пре спавања. Студије сугеришу да намакање у врућим каду пре спавања може олакшати прелазак у дубље, мирније спавање. То се може догодити услед промене температуре, јер се унутрашњи термостат тела пада након напуштања воде, што сигнализира телу да је време за спавање.

Или побољшање сна може бити повезано са опуштајућим својствима топле воде - плутња воде смањује телесну тежину за око 90%, ослобађа притисак на зглобове и мишиће, стварајући осећај безалбности. Врућа, вртлога воде у Бању оставља осећање како ментално тако и емоционално опуштено.

Осим тога, спавање са врућим тубом је природни лек, за разлику од алтернативних средстава за спавање, као што су лекови на рецепт, лекови без рецепта и алкохол - што може учинити да се осећате гроге и да имате друге негативне нежељене ефекте.

 Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд