СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Велики Попуст Купа Спа-Спарелак
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: Mar 06, 2017

Спарелак , компанија специјализована за вруће каде и базене за купање за клијенте у Европи, Аустралији, као и азијским областима.

ДСЦ02203.јпг

Спарелак нуди врсту базен који је дизајниран да максимизира време пливања имплементацијом погонског система прилагођеној хидрауличном погону беспилотних базена који ствара моћну подесиву струју воде за одржавање статичког пливања. За разлику од традиционалних базена, мањи водени фитнес базен, који се зове Ендлесс Поол , захтијева врло мало простора за инсталацију, јер се пливање може одвијати практично без престанка без потребе за дужином базена много веће од оне одрасле одрасле особе.

У суштини, принцип који стоји иза бескрајног базена је то што се тиче пливања, дизајниране да максимизирају ефикасност простора пружањем могућности да пливају без кретања напред.

Да бисте створили свеобухватно искуство купања у купалишту , систем Ендлесс Поол се може прилагодити тако да укључује водене млазнице за подводну масажу, треадмиллс за подводно трчање или неколико додатних вежби за фитнесс. Брзина пламена и друге карактеристике могу се лако прилагодити како би се прилагодило различитим пливачима, укључујући и децу и старије особе.

ДСЦ08911.јпг

Спарелак такође нуди широку лепезу врућих каде и купаонице базена различитих величина. Модели топле воде укључују хидротерапијске карактеристике и технологије за пречишћавање воде, а тренутни модели су дизајнирани за 2, 3, 5, 7 или 8 одраслих.

Спарелак тренутно нуди новогодишње попусте до 5000 долара за прве клијенте за куповину бесконтактних купала 2017 .

За више информација, посетите хттп://Спасрелак.цом

Контакт информације:
Име: Глорија Хуанг
Адреса: Центра улица 73 , Лонгхуа град , БоЛуо округ, Хуизхоу град, Гуангдонг, Кина

Телефон: (86) 0755 2837-219

Е-маил: сервице@спасрелак.цом


Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд