СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Akrilne SPA Jacuzzi, čišćenje i održavanje
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: Aug 28, 2015

A, blagi površinski fleke


Možete koristiti meke vijorila četkicu za zube u varikinu i vodu za ribanje površine otpada, koje možete da uklonite mrlje, uklonite kalup. Naići na teško trljati mrlju, polovinu limuna prelivena so oprati ili premazan meke vijorila četkicu za zube pasta za zube sa beljenja funkcija ribanje na terpentin takođe možete koristiti radi veoma dobro u ovom trenutku. Za skalu, radnim danima čišćenje WC proizvodi rade jednako dobro, ako vam se ne dopada uћeћen aromu limun i Bijeli ocat se može koristiti prirodnije metode. Nemojte koristiti čistač w/bledi, pogotovo kad vas kući kadu sa bojom. Bave kalup i bakterije koje uzrokuju Mycosis, varikine i Izbeljena voda osuši odmah nakon pranja.


Drugo, popravljen ožiljke


Kadi instaliran ni makac bez dozvole, ti treba da premestite poziciju, morate obratite se profesionalcima. Ne udari teško predmetom, udari na površini, uzrokuje modrice ili ogrebotine. Akrilne kade, ako je potrebno da popravite na Dim ili izgreban, obrisati čistog platna pomešane bezbojna rešenje brušenja automatsko naporno, i onda premazan jasno zaštitni vosak. Molim vas, ne stavite vosak, da biste sprečili da klizi.


Tri, sedmično oиisti


Čišćenje akrilne kade sa sponge ili tkanine, nemojte koristiti grube tkanine, čišćenje tkanine, ne koristi nikakve čišćenje agenata koji sadrži zrnasti objekte, najbolje je da biste izbegli direktno na suncu i visokim temperaturama kontakt na opuške. Dostupni blagi deterdžent (kao što je jelo deterdžent), nemojte koristiti abrazivni čišćenje.


Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд