СпаРелак Цо, Лтд
Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
8 начина да се лепо интегришу вањско грејање на отвореном
СпаРелак Цо, Лтд | Updated: Dec 30, 2016

8 начина да се лепо интегришу вањско грејање на отвореном

Пуњење у врућој кади на отвореном простору је једно од великих задовољстава живота. Када кад није у употреби, гледајући на те ружне винил поклопце може се осећати као да се канта од хладне воде баци на вашу главу. Вруће каде представљају и веће естетске изазове. Само како интегришете воду од 600 стотина галона воде у свој пејзаж и да ли изгледа добро?

Ево осам начина да радите у топлом каду спа, а сачувате лепоту вашег дворишта.

1. Поставите га правилно. Избегавајте да изложите све стране ваше вреле кадице. Уместо тога, користите постојеће зидове и ограде како бисте сакрили више страна, а затим маскирите оно што остаје са дрвеним оградом. На челу, видећете функционалне кораке који воде до ваше купатила, али с бочне стране, кад се појављује као топло дрвени зид.

DSC_2058.jpg

2. Сидрирајте собу на отвореном. Користите своју каду за креирање вањског простора попут спа-а који је одвојен од вашег трпезаријског простора. Примјер овде користи кораке дрвета које су долазиле са спа кадом, а подручје је делимично затворено арбором од стаклопластике, стварајући врт у облику пећине који никада неће бити потребно обнављати.


3. Да је фокална тачка. Ова кедра спа кадица је опуштајућа функција воде чак и када није у употреби. Ова метода захтијева стручно извођење, пошто је систем водоснабдевања уграђен у трезор у којем се налази и кедар од кедра.

 

4. Дај му карактер. Размислите о стављању стару канту са стопалима - која се често може набавити око 100 долара - у осамљеном углу вашег дворишта. Ако стављате каду близу ваше куће, водоинсталатер може често додирнути свој постојећи грејач, што додатно смањује трошак.

5. Направите право до ивице. За разлику од базена у базену, бање не захтевају широку везу асфалтног простора за приступ. Уместо тога, користите своју каду као прекрасну фокалну тачку баште.


6. У потпуности га сакрити.   Ђакузи? Каква врућа кадица? Прилагођене бање пружају најразличитије опције за прикривање, чак и када су надземни. У том случају камени зид сакрива каду са терасе, док се зид наставља као дио терасе врта.

 

7. Направите сунцобран.   Чак и у иноземним кадама су потребни покривачи - од којих су многи, суочимо се с њом, потпуно ружни. Овај кућни власник се определио за генијално обртно платно које се удвостручује као сунцобран.

8. Спустите поклопац. Роллинг спа покрива и вашу потребу да преокренете тежак, согги неред. Реноватори би можда требали размислити о изградњи платформе за палубу око бања, што би омогућило да се поклопац ваљка лако клизи испод ње. Када спа није у употреби, поклопац једноставно постаје део палубе.


Kategorija proizvoda

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд