СпаРелак Цо, Лтд
О нама
Dom > О нама

НАША ФАБРИКА

DSC_6686.jpg

СпаРелак је професионални произвођач Спа & Свим Спа који се фокусира само на Спа Хот Туб. Овај фокус нам је омогућио да се концентришемо 100% наших инжењерских, дизајнерских, производних и квалитетних напора у производњи бест куалити спа Хот Цубес.


Ми смо произвођач бања, али такође и ОЕМ & ОДМ пружалац услуга по захтевима купца.

Вредности наше компаније су прво клијенти, кредитне основе, заинтересовани за иновације, пажљиву производњу и срећан живот.


СпаРелак је основан 2008. године и има радионицу од 14.000 квадратних метара. Ми стриктно пратимо 5С концепте и ИСО9001 међународни стандард за успостављање система управљања квалитетом. Све наше Оутдоор Спа су одобрене према ЦЕ, САА, КЦ, ЦБ, Гост-Р, ИСО9001) и ИЕЦ стандардима.

Да бисмо боље задовољили тачне захтеве наших клијената и задовољавали њихове потребе, благовремено смо предвидјели трендове и захтјеве међународног тржишта. До сада су наши па & Свим спа били извезени у многе земље, као што су Француска, Велика Британија, Немачка, Холандија, Белгија, Норвешка, Финска, Шведска, Аустралија, Кореја, Јапан, Уједињени Арапски Емирати, Тајланд, Малезија итд више од 40 земаља.


Наша визија је да будемо светска компанија Спа Спа & Свим спа светског произвођача и добављача, пошто верујемо у наше напредне менаџмент концепте, добре производне технике, контролу квалитета производа и одличне услуге после продаје, што осигурава наш наставак успеха у развијају фабрику у Спа Спа & Свим спа индустрији.

Током деценија смо увек слушали оно што наши купци желе. Као резултат тога, додали смо у значајке, побољшали квалитет израде и изнели бројне "прве", као што су интегрални звучни систем, оптичко осветљење и уграђени аудио-визуелни систем. Ово нас је поставило на челу производње спа производа, а данас СпаРелак Спас вам може пружити врхунске удобности и перформансе.

4555.jpg4555.jpg

Поздрављамо вас да учествујете у нашој светој будућности и успеху и радујемо се сарадњи с вама! Ваш успјех је наш посао и циљ, заједнички остваримо побједу!


ЗАШТО ИЗБОРИТИ СПАРЕЛАКС? ★★


1 / Специјално силиконско и професионално бушење како би се избегло цурење.
2 / Доста дебљине стаклопластике и пене на бунту.
3 / Специјални професионални технички да избегне мехур. Ако граната са гуменим балоном у гарантном року, платићемо нову.
4 / Сви материјали су најбољи из Кине и САД. Користите провидну цевчицу за храну као УСА Спа.
5 / Грејач са аутоматском против сувог загревања.
6 / Аутоматска заштита од пренапона.
7 / ОЕМ / ОДМ услуга се нуди.
8 / Време испоруке: 15-25 дана за 40ХК након 30% депозита.


★★ ПОДАЦИ О ПРЕДУЗЕЋУ ★★ЦХИНА НО.1 СПА ПРОИЗВОДИ ПРОИЗВОЂАЧА

Попуните свој вањски дневни боравак са СпаРелак спа и базеном, врхунски у опуштању и уживању.

Фокусиран на понуди најобухватнијег асортимана, СпаРелак има разноврстан распон оутдоор и затворених масажа Спас, купалишта за спавање и спа базене како би задовољили свачији укус и буџет и са најновијим трендовима и стиловима који допуњују било који дом или спољашњи животни простор.

СПАРЕЛАКС ФАЦТОРИ

★ Само се фокусирајте на купаоницу за пливање и Хот туб.
★ Златни Спа Произвођач за више од 7 година.
★ Важан партнер Балбоа.
★ Прихватите ОЕМ & ОДМ за ваше захтјеве.
★ Сви млазеви су из ЦМП или Рисинг Драгон.

6359856020962996329598968.jpg

О нама

Požuriću

© СпаРелак Цо, Лтд